top of page

DOMMERPÅMELDING

Vi trenger gode og positivt innstilte dommere til Flint Tønsberg Cup.

Vi ønsker at det skal være to dommere til å dømme hver kamp, uansett alderstrinn. Dette betyr at vi trenger gode dommere til å dømme disse kampene.

Hvis du har lyst til å være dommer i vår turnering, ber vi deg om å melde din interesse ved å sende oss en mail på cup@flinttonsbergcup.no. Hvis du har en makker du ønsker å dømme sammen med, kan dere gjerne sende mail sammen.


 

Dommerinformasjon

Det nærmer seg Flint Tønsberg  Cup og vi i Flint Håndball AL og cupgruppen gleder oss masse!

Flint Tønsberg Cup spilles og dømmes etter Norges Håndballforbunds reglement. Se også vår nettside og gjør dere kjent med det som står her vedrørende reglement: http://www.flinttonsbergcup.no/turneringsreglement/

Kamplengde i de ulike klassene står oppgitt på www.flinttonsbergcup.no.

Turneringens haller: (for de av dere som ikke er kjent i området):

 • Rema 1000 Arena: Adresse Trimveien 11, 3151 Tønsberg
  Det går kamper i Rema 1000 Arena lørdag og søndag. Hallen ligger vegg i vegg med Slagenhallen.

 • Nøtterøyhallen: Grindstuveien 30, 3121 NØTTERØY
  Det går kamper i Nøtterøyhallen lørdag og søndag fordelt på 2 baner.

 • Eikhallen

 • Slagenhallen: Trimveien 12, 3150 Tolvsrød
  Slagenhallen er cupens hovedhall. Det går kamper i Slagenhallen fredag, lørdag og søndag, fordelt på 3 baner. I Slagenhallen er cupens hovedsekreteriat. Gangavstand til Flinthallen.

   

Godtgjørelse dommere:
Kr 1250 per dag samt kjøregodtgjørelse vil bli utbetalt i den hallen du dømmer i, den dagen du dømmer. Alle dommere må påse at de får godtgjørelse hver dag de dømmer, uavhengig av om de også skal dømme påfølgende dag. Dette fordi vi må få dette med i oppgjøret for lørdag. Kioskkort kr 300 per dag: kontakt hallansvarlig for å få tildelt kioskkort.
Slagenhallen: kontakt hovedsekreteriat.

Frokost og middag: Dersom dere ønsker frokost og middag lørdag eller frokost søndag i cupens matsal, send mail til cup@flinttonsbergcup.no innen 25. august.


Kjøring:
Er det noen av dere som har behov for transport: gi beskjed innen 25. august.


Hovedsekretariat:
Under cupen vil dere finne oss i Hovedsekretariatet. Vi kommer til å lage et ”dommerrom” garderobe 7 + 8 med stoler og bord så dere kan få en egen ”sone” her. Flinthallen i 2. etg i treningsrom, spør hallansvarlig hvis det er låst. Eikhallen rom over «glass sekreatriatet». Nøtterøyhallen: møterom til venstre ved inngangen. 


Overnatting: For dere de av dere som trenger overnatting trenger vi beskjed innen 25. august.

Tusen takk til hver og en av dere for at dere stiller som dommere, vi er avhengige av dere for å få til en flott turnering!

Sportslig hilsen

Dommergruppa Flint Tønsberg Cup

bottom of page